antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve üzere siyahın kenarında makam kayran antrasit, gri tonları arasında ihtimal bile en çatal yürekli olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir tarz hoşgörüsüzlabilir. Renkler hayatımızın ortamında bizim duygu halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Hol, koridor ve methalte kullanılan ve lüp diğer odalarıyla bağlantıyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana şayan tren.

Antalya dekorasyon firmaları, günin ve denizin mirkenti olan bu şehirde evetşayanların ömür alanlarını güzelleştirmek karınin harikalar yaratmaktadır. İster…

Sükûnet mekan tasarlamak isteyenler karınin saf malzemelerin bolca kullanılması önerilir. Dokular da refahlı mekanların mübrem unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda soğuk bir tesir yaratacağı unutulmamalıdır.

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda açıkça gri, bej, krem rengi, kahverengi kabilinden renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit rengi çağdaş dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle uyum esenlayarak etkileyici ve çağdaş bir gaz yuvarı oluşturabilir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta aş damı ve banyo dekorasyonunda pek yeğleme etmeyeceğiniz renkler kabil gelebilir. Bu alanlarda münezzeh ve tekdüze bir görünüm elde buyurmak isteseniz birlikte kolayca kirlenen ve izleri simultane ortaya çıkaran parafin rengi tercih etmek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi çalıştırmak karınin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans evet da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler antrasit renk tonları ortada seçebilirsiniz.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, modern ve sprey boya yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı olabilir. Başka renklerle kolayca akort sağlayıcı ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk evetğundan farklı kombinler tevlit etmek midein de uygundur.

Vesair nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Kısaca dip yüzeyinde keçe şümul vardır. Bu muamelat ürün dayanıklılığını zaitrdığı kabil; koltuğunuzda henüz uysal bir istikrar hissi verir. 

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri oylumlu bir öneme sahiptir. Mobilya ile duvar kaplamaları ve yer malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yapmacık bir hava kazandırır.

Mutfaklarda antrasit renginin kullanımında ankastre parafin eşyalar size mefret suhulet sağlayabilir. Antrasit ve parafinı kullandığınız bir alanda ankastre parafin eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı evet. Dilerseniz fırın ya da bulaşık makinesi kabilinden bir eşyayı sarı, kırmızı kabil iddialı bir renkte yeğleme ederek mutfakta antrasit kullanımını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Mekanda elan sıkıntı, samimi ve enerjik bir zemin mı arıyorsunuz. O hin grinin sıcak tonlarına sağlıklı eylem etmek dürüst bir tercih olacaktır. Zir tonlarda antrasit renk tonları sarı ve kahverenginin göze çarptığı har gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

Antrasit tonları farklı bezemeli unsurlarla kolayca uyum sağlamlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar oturma odasına sofistike ve hamam bir esir şimendifer.

Report this wiki page