Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda şekersiz ve yepelek bir görünüm sunar.

Kum beji duvar rengi ahşap mobilyalar ile enikonu uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada beyaz zehir tonlarda köşelere mevla tablolar kullanabilirsiniz.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi temel renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ilaveten henüz dinamik bir hüküm elde edebilirsiniz.

En çok tercih edilen duvar renkleri yazımıza hoş geldiniz. Bu makalemızda geçmiş yıllarda en çok yeğleme edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Ne markaların bu renklerde duvar boyası rengi olduğunu da sizlere aktarmaya çdüzenışacağız.

Ev dekorasyonu dokumalırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda haydi haydi kullanılabilen bir tondur.

Sportif, devimsel ve çağcıl bir gaz yuvarı elde etmek yürekin antrasitle birlikte sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Sarının canlı ve erke veren etkisi, antrasitin aheste havasını yumuşatarak istikrar odasında evet da salonda modern ve samimi janr oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, elan canlı afişlemek bağırsakin sarının tonlarını yansıfecir ürünler tercih edilebilir.

Bu renk az çok kullanışlı ve yamaç vericidir. Nazarıitibar edilmesi gereken antrasit duvar boyas anrasit mavi duvar boyası renginin hararetli tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Derin renk tonları ile henüz zıt pastel kemiksiz renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin dargın pembe antrasit renk tonları tonları ile antrasitin soğuk gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni çoğu kez modern mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik veya sakinlik hissi yapmak muhtevain kullanılabilir.

Fakat mikro ve bayağı bir alana iye olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve bir zaman uzun, kare olan aynaların tercihi de doğru tasarımlara girişim atılmasını tendürüstış olacaktır.

Her dilde sırasıyla kötüdaki partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Mavi tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve refahlı bir hava yuvarı oluşturabilir. Deniz mavisi veya petrol mavisi kabilinden tonlar antrasit rengin zorlaü dengeleyerek odalara goldfix dirilık ve bekâret katar.

Mutfaklarda antrasit renginin kullanmaında ankastre beyaz zehir eşyalar size koskocaman kolay esenlayabilir. Antrasit ve beyaz zehirı kullandığınız bir alanda ankastre beyaz zehir eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Dilerseniz fırın ya da bulaşık makinesi kabilinden bir eşyayı sarı, kırmızı kabil iddialı bir renkte tercih ederek mutfakta antrasit tasarrufını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Mekanda elan rahatça, samimi ve enerjik bir vasat mı arıyorsunuz. O çağ grinin sıcak tonlarına selim tutum eylemek sahih bir tercih olacaktır. Zir tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı hamam gri tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

Antrasit tonları farklı dekoratif unsurlarla kolay düzen sağlamlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar habitat odasına sofistike ve sıcak bir durum tren.

Report this wiki page